Als ontwerper gespecialiseerd in web en grafisch ontwerp 
besteed ik graag zoveel mogelijk mijn tijd aan opdrachtgevers en
zo min mogelijk aan administratieve zaken. Kas en Kroost
neemt dit noodzakelijk deel van het ondernemerschap 
vakkundig uit handen en zorgt voor het verwerken van mijn 
aangiftes en jaarrekeningen. 

Kirsten Langmuur, graphic and interaction design
www.kirstenlangmuur.comMijn naam is Frank Godijn eigenaar van Strongwood Zuid-West Nederland, een recherchebureau voor zowel particulieren als zakelijke klanten.
Ik doe al ruim 5 jaar zaken met Kas & Kroost. De dames van Kas & Kroost zijn mijn steun en toeverlaat op administratief gebied en niet alleen het verwerken van cijfers maar ook het geven van advies doen ze secuur.
Ik vind het erg fijn dat je altijd bij ze terecht kan, en kan ze aanbevelen bij mijn zaken partners.

Frank Godijn
www.strongwood.nl/zuid-west/

 

Boter kaas en olijven is een kaas,- en delicatessenwinkel in Hillegom maar in de gehele bollenstreek een begrip. Heerlijk Nederlandse en Franse kazen, 150 soorten wijn, hapjes, heerlijke broodjes, (kerst)pakketten en nog veel meer! 
Vanaf de start maken we gebruik van de expertise van Kas en Kroos. Wij zijn zeer tevreden en inmiddels trouwe cliënten. Waarom?  toegankelijk, kennis van zaken, snel, betrouwbaar en prettig in de communicatie. 

Remco en Corine van den Heuvel
www.boterkaasenolijven.nlIk heb een ontzettende hekel aan administratie, en ben er ook niet handig in. 
Ragna verzorgt mijn kwartaal BTW-aangiften en mijn totale aangifte inkomstenbelasting. En dat scheelt mij veel frustratie. 
Zonder iets te hoeven vragen, wordt het hele jaar alles bijgehouden in de balans.
Ragna vertelt mij op verschillende momenten in het jaar hoe ik er voor sta, wat de geschatte eindomzet is, en wat dit betekent voor de hoogte van het te betalen bedrag aan belasting. Met eindeloos geduld legt ze me alles uit. En dat is mij heel veel waard.
Aanraden doe ik jullie regelmatig, en zal ik ook zeker blijven doen.

Marlies van der Hout
Eigenhandje Coaching. Voor kids, pubers en ouders
www.eigenhandje.nlWij zijn heel tevreden de afgelopen 5 jaar heel tevreden over de samenwerking met Kas & Kroost. Dankbaar voor de hulp, het advies en de ondersteuning die wij kregen toen wij in 2010 ons bedrijf, R en A Schoonmaak Service, hebben gestart. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en vinden het prettig dat Kas & Kroost voor klanten altijd bereikbaar zijn. Hetzij via de telefoon, via de mail of op afspraak. Naast de gewone administratie, zoals facturen, btw, salarissen, pensioenen, jaarberekeningen, helpen jullie ons ook met andere zaken zoals bij verzekeringen, toeslagen, kredieten, leasecontracten. Wij bevelen jullie zonder twijfel aan bij zakelijke relaties en andere bekenden.

Ryszard
www.renaschoonmaak.nl

 

Ik ben Angelique van Leeuwen, en ik ben ZZP er sinds 2011. Mijn bedrijfje heet, kinderopvang het Welpennest. Ik vang dus kindjes op in mijn eigen huis, gezellig en knus in een omgeving die rijk is aan speeltuintjes.
Ik zit al drie jaar bij kas en kroost met mijn boekhouding en het bevalt mij prima.
Ik ben goed in kinderen opvoeden en dingen leren, maar niet in administratieve werkzaamheden.
Het is heerlijk om dit in bekwame handen te geven bij Mieke en haar collega`s.