Wij zijn volledig op de hoogte van de regelgeving rondom kinderopvang. Dit maakt Kas & Kroost de ideale partner om jou te begeleiden bij jouw ondernemerschap in de gastouderopvang.

Voeren van de boekhouding
Als zelfstandig ondernemend gastouder dien je een boekhouding bij te houden. De dagelijkse boekhouding kan je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Kas & Kroost werkt met Exact online en Davilex online zodat je indien gewenst zelf de boekstukken kunt invoeren en de administratie periodiek door ons kan laten controleren.

Opstellen maand- en jaarrapportages
Als ondernemer wil je graag op de hoogte zijn van de financiële positie om direct in te kunnen springen op de actualiteit. Wij voorzien je periodiek van financiële overzichten en jaarlijks maken wij de balans en de winst & verliesrekening voor je op.

Aangiften
De uit de administratie voortvloeiende  aangifte inkomstenbelasting kan je aan ons overlaten. Aangifte voor partner en/of kinderen kan ook door Kas & Kroost worden verzorgd.

Toeslagen
Als ondernemend gastouder kan je ook gewoon ook recht hebben op de diverse toeslagen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Wij kunnen deze voor je aanvragen en controleren of je het juiste bedrag uitbetaald krijgt.

Gastouder administratie abonnement
Speciaal voor gastouders werken wij met een administratie abonnement. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarvoor we jou te allen tijde terzijde staan bij administratieve en fiscale vragen en  we verzorgen de adminstratie en belastingaangifte. Dit betekent geen onverwachte hoge facturen achteraf, maar spreiding van de kosten op maandbasis. De kosten van dit abonnement zijn voor jou weer zakelijke aftrekbare kosten.

Informatie?
Wil je meer weten, vul dan het contactformulier in of bel naar 0252-228504 en vraag naar Mieke van Beurden.