starter

Hulp nodig bij het starten van jouw eigen zaak?

15-11-2020

Begeleiding bij het opstarten van een eigen bedrijf
Je hebt een goed plan voor een eigen bedrijf, je weet alles over de producten of de diensten die je wilt gaan leveren, maar je hebt geen kaas gegeten van administratie, boekhouding en belastingen. Wij kunnen jou begeleiden bij de opstart van jouw bedrijf. Denk hierbij aan hulp bij inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de aanmelding bij de belastingdienst en het inrichten van jouw administratie.

Voeren van de boekhouding
Als ondernemer dien je een boekhouding bij te houden en moet je facturen uitschrijven aan jouw klanten. Beiden moeten voldoen aan de eisen die de belastingdienst stelt aan een boekhouding en aan facturen.
De dagelijkse boekhouding kan je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Net als de facturatie en ook het daarbij behorende debiteurenbeheer.  


Opstellen maand- en jaarrapportages
Als ondernemer wil je graag op de hoogte zijn van de financiële positie om direct in te kunnen springen op de actualiteit. Wij voorzien je periodiek van financiële overzichten en jaarlijks maken wij de balans en de winst & verliesrekening voor je op.

Salarisadministratie
Heb je personeel in dienst, dan kun je de salarisadministratie door ons laten verzorgen. Wij maken salarisstroken aan, rekening houdend met de CAO waar jouw bedrijf onder valt.

Aangiften
De uit de administratie voortvloeiende BTW aangifte kun je aan ons overlaten, net zoals de aangifte inkomstenbelasting. Indien je de salarisadministratie aan ons uitbesteed hebt dan verzorgen wij de aangifte loonbelasting.

Toeslagen
Als ondernemer kan je ook gewoon ook recht hebben op de diverse toeslagen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Wij kunnen deze toeslagen voor je aanvragen en controleren of je het juiste bedrag uitbetaald krijgt.

Gratis startersgesprek
Kas & Kroost biedt jou een gratis startersgesprek.
Je kunt voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier of bellen met 06-190 077 81.